Kremliaus valdomo leidinio „Komsomolskaja pravda“ pateikiama informacija, A. Kabajeva atvyko į naują televizijos sporto kanalą „Matč-TV“ generalinės prodiuserės Tinos Kandelaki prašymu, rašo inforesist.org.

„Sportininkė atsiliepė į generalinės prodiuserės Tinos Kandelaki prašymą ir atvyko į filmavimus. Po filmavimų T. Kandelaki nusifotografavo kartu su A. Kabajeva ir pasidalino nuotraukomis socialiniame tinkle „Instagram“. Interneto vartotojai nepatikėjo savo akimis: per kelis pastaruosius mėnesius Alina stipriai sulieknėjo ir dabar atrodo kur kas jaunesnė“, – rašo šis leidinys.

😉 #интрига #матч #матчтв

A photo posted by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) on

DELFI primena, kad gegužės viduryje dėl A. Kabajevos figūros pasklido naujų kalbų apie galimą jos nėštumą.

Tuomet kartu su Josifu Kobzonu A. Kabajeva tapo septintojo meninės gimnastikos festivalio „Alina“ vedėja.

Į sceną buvusi profesionali sportininkė lipo pasipuošusi tamsiai raudonos spalvos laisvo silueto suknia iki kelių. Būtent ši suknia ir akivaizdžiai padidėjęs A. Kabajevos svoris sukėlė kalbų apie galimą jos nėštumą.

Alina Kabajeva

„Pamečiau skaičių. Kuris tai Kabajevos ir Putino vaikas, anot paskalas nešiojančios visuomenės? 99-asis“, – asmeniniame tinklaraštyje rašė rašytojas ir žurnalistas Andrejus Jegorovas.

„Buvo du berniukai, tikiuosi, kad tai – mergaitė“, – rašė komentatoriai.

Jau daugelį metų kalbama, kad buvusią sportininkę A. Kabajevą su Rusijos prezidentu Vladimiru Putino sieja romantiniai ryšiai. Vakarų žiniasklaida yra rašiusi, kad jie turi vaikų. Vis dėlto oficialiai ši informacija patvirtinta niekada taip ir nebuvo.