Vyras rodo Šiaurės Korėjos diplomatinį pasą, tačiau jo asmeniniai duomenys uždengti. „Prieš kelias dienas buvo nužudytas mano tėvas", - sako jis 40 sekundžių trukmės įraše. Jis teigia dabar esąs su savo motina ir seserimi. Tada garsas dingsta, o burna taip pat uždengiama.

Pasak Pietų Korėjos žvalgybos, vyras įraše „iš tikrųjų" yra Kim Han Solas. Kitų detalių, pavyzdžiui, apie Šiaurės Korėjos diktatoriaus sūnėno buvimo vietą jis įvardyti nenorėjo. Taip pat neaišku, kada ir kur įrašas darytas.

Kim Če Uno netikras brolis Kim Jong Namas buvo nužudytas Malaizijoje vasario 13-ąją. Dviem moterims pateikti kaltinimai Kvala Lumpūro oro uoste nervus paralyžiuojančia medžiaga VX nunuodijus vyrą. Malaizija dėl išpuolio apkaltino Šiaurės Korėją. Pchenjanas kaltinimus neigia.

Kim Han Solas yra 21 metų, jis su tėvais gyveno Kinijos administracinėje teritorijoje Makao. Vaikinas studijavo Paryžiaus Science Po universitete. Po tėvo mirties jis su motina ir seserimi dingo iš viešumos. Ekspertai jau perspėja, kad Kim Han Solas gali tapti kitu savo dėdės taikiniu.

Įrašą į „YouTube" portalą įdėjo iki šiol nežinoma grupuotė „Choellima Civil Defense" (CCD). Ji teigia, kad trys Kim Čen Namo šeimos nariai nugabenti į nežinomą vietą. Jie esą į saugią vietą nugabenti padedant diplomatams iš Nyderlandų, JAV, Kinijos ir dar vienos neįvardijamos šalies.