„Kai tik mūsų partneriai subręs savo priimtų sprendimų pakeitimui, panaikins suvaržymus, įvestus Rusijos atžvilgiu – mes atliksime ... analogišką partnerių Europoje atžvilgiu“, – Kremliaus vadovas sakė per spaudos konferenciją Atėnuose po derybų su Graikijos ministru pirmininku Aleksiu Cipru (Alexis Tsipras).

Atsakydamas į klausimą, ar su A.Cipru buvo aptartas galimas Europos Sąjungos paskelbtų sankcijų Rusijai pratęsimas, V.Putinas atsakė: „Tai klausimas ne mums – juk tas sankcijas paskelbėme ne mes. Mes ėmėmės atsakomųjų priemonių.“

Graikijoje lankantis Putinui, pasirašytas pluoštas bendradarbiavimo dokumentų

Atėnuose lankantis Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui, Rusija ir Graikija pasirašė pluoštą dokumentų dėl abipusio bendradarbiavimo plėtros.

Per V.Putino ir Graikijos ministro pirmininko Aleksio Cipro (Alexis Tispras) derybas, be kita ko, buvo priimta ir bendra politinė deklaracija.

Pasirašytos deklaracijos dėl bendradarbiavimo ekonomikos modernizavimo srityje, tarp regionų, žemės ūkyje, dėl bendrų veiksmų plėtojant turizmą 2016-2018 metais.

Taip pat pasirašytas tarpusavio supratimo memorandumas tarp nekomercinės Rusijos investavimo agentūros „Investuokite į Rusiją“ bei Graikijos investavimo bei užsienio prekybos organizacijos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)