Filme rodoma liepsnose ir juoduose dūmuose nuo degančių padangų paskendusi Kijevo Maidano aikštė. Kinematografai šį vaizdą panaudojo norėdami iliustruoti artėjančią pasaulio apokalipsę. „Ateitis gali ir neateiti“ skelbia filmo anonsas, kuomet rodomi Kijevo aikštės vaizdai.

Filmo prodiuserinė kompanija „Walt Disney Pictures“ nelinkusi atvirauti apie filmo scenarijų, tačiau pasirodęs filmo anonsas leidžia spėti kai kurias su filmu susijusias detales.

Filmas pasakoja apie jau pražilusi mokslininką Franką Walkerį (George Clooney), kuris kartu su paaugle mergaite išranda laiko mašiną tam, kad galėtų apsaugoti žemę. Kartu jie keliauja laiku, kol atranda neegzistuojančią pasaulio vietą kitoje dimensijoje, kurioje vykstantys įvykiai gali pakeisti visos žmonijos likimą.

Anksčiau mokslinės fantastikos filme vaidinantis aktorius George Clooney vaizdo siužetu išreiškė palaikymą Ukrainos EuroMaidano protestuotojams. Visame pasaulyje žymus aktorius taip pat pasmerkė buvusios Ukrainos premjerės Julijos Tymošenko įkalinimą, kuri buvo išlaisvinta iškart po to, kai buvęs prezidentas Viktoras Janukovyčius pabėgo iš šalies.

Filme vaidina ir kitas garsus aktorius – Hugh Laurie, kuris geriausiai žinomas dėl savo vaidmens seriale „Daktaras Hausas”. Šis aktorius taip pat surengė koncertą Kijeve.

Skelbiama, kad mokslines fantastikos filmo „Tomorrowland“ pasaulinė premjera numatyta gegužės 22 d.