Skelbiama, kad policijos pareigūnai apie 10.30 val. buvo iškviesti į „The Avenue“ gatvę Hamptone, Vakarų Londone, į automobilių stovėjimo aikštelę netoli „Sainsbury's“ prekybos centro. Čia buvo subadytos trys moterys, o ketvirtoji buvo rasta šalimais esančiame name.

Dėl šio kraupaus incidento sulaikytas maždaug 60 metų vyras, kuris kaltinamas mėginimu nužudyti.

Į įvykio vietą iškviesti medikai suteikė sužeistoms moterims pagalbą. Nukentėjusiosioms nustatytos durtinės žaizdos krūtinėje, kojose ir nugaroje.

Viena iš aukų buvo nuskraidinta į ligoninę, o kitos trys buvo nuvežtos į vieną Pietų Londono ligoninę greitosios pagalbos automobiliais.

Savo vardo nenorėjusi skelbti moteris, dirbanti šalia incidento vietos veikiančiame bare, pasakojo, kad užpuolikas „rodės, atsirado iš niekur“ ir visiškai neprovokuojamas ėmė pulti tik moteris.

„Jis taikėsi tik į moteris. Tas vyras ėmė lakstyti ir pulti jas. Neatrodė, kad jos jį pažinojo. Tai nebuvo išprovokuotas išpuolis. Jeigu viskas būtų buvę kokių 10-20 minučių anksčiau, galėjo nukentėti vaikų, nes šalimais yra pradinė mokykla“, – sakė įvykio liudininkė.

Ji sakė, kad į nugarą sužeista moteris dar sugebėjo nueiti iki policijos nuovados ir pranešti apie išpuolį.