Nuotraukoje, darytoje lyderiui lankantis vaikų namuose, jis įkomponavo du provokuojančioje „pričiuptus“ pliušinius žaislus, skelbia „The Telegraph“.

Nuotraukoje, kurią KCNA naujienų agentūra išplatino spalio pabaigoje, norėdama nutildyti gandus, kad jaunasis Šiaurės Korėjos diktatorius sunkiai serga ar netgi buvo nušalintas nuo valdžios, Kim Jong Unas įamžintas vaikų namų kambaryje, jam kompaniją palaiko dar keturi pareigūnai.

Kritikai teigia, kad patalpa tokia tvarkinga ir įtartinai jauki, kad labiau primena filmavimo aikštelę, o ne kambarį, kuriuo dalijasi mažiausiai aštuoni vaikai.

Taip pat pažymima, kad jaunasis Šiaurės Korėjos lyderis vaikų namų gyventojams rodė blogą pavyzdį, nes apsilankymo metu iš rankos nepaleido cigaretės.

Tačiau didžiausio dėmesio sulaukė Kim Jong Uno fone atsidūrę du pliušiniai žaislai. Tiksliau tai, kuo jie tariamai užsiima.

Ant vaikų kambario spintelės kažkas specialiai kompromituojančia poza padėjo du naujutėlaičius pliušinius žaislus – besišypsantį kačiuką ir jam už nugaros padėtą šuniuką.

Sužinoti, kas drįso iškrėsti tokį pokštą, neįmanoma. Atsižvelgiant į situaciją Šiaurės Korėjoje ir Kim Jong Uno asmenybės kultą, šis juokas tikrai liks nesuprastas.

Spalio pabaigoje pasirodė pranešimas, kad naujasis Šiaurės Korėjos diktatorius skyrė mirties bausmę mažiausiai 50 šalies kariuomenės ir partijos narių.

Sklando gandai, kad tokio likimo jie nusipelnė žiūrėję Pietų Korėjos muilo operas.