Šis JAV pilietis į San Fransiską atskrido vienas iš Panamos. Veikiausiai skrydžio metu jis patyrė emocinį sukrėtimą, sakė San Fransisko oro uosto atstovas Dougas Yakelas.

Vaikiną pastebėjo netoliese dirbusi grupė aerodromo statybininkų. Darbininkai jaunuolį sučiupo ir laikė, kol atvyko policija ir jį areštavo Paauglys per šį incidentą nenukentėjo, nurodė D. Yakelas.

Keleivių teigimu, tas vaikinas viso skrydžio metu atrodė neramus ir susirūpinęs. Lėktuvui nusileidus jis esą veikė taip greitai, kad niekam nepavyko jo sustabdyti.

Sophia Gibson iš San Chozė pasakojo, kad šalia to vaikino sėdėję keleiviai buvo šokiruoti, kai jis iššoko iš lėktuvo ir nusileido sparnu.

„Atrodė, lyg jis būtų išskridęs; viskas vyko labai greitai“, – sakė moteris San Chozė televizijai KNTV.

Kitas keleivis, Mattas Crowderis, pasakojo, kad žmonės, sėdėję šalia avarinio liuko, vaikinui iššokus atsistojo ir ėmė šaukti.

„Jie šaukė: „Pasakykit skrydžio palydovams. Perduokit žinutę. Durys atviros. Kažkas iššoko“, – televizijai sakė M. Crowderis. – Tai buvo išties beprotiška.“

Panamos oro linijos „Copa Airlines“ trumpame pranešime nurodė, kad vienas to lėktuvo įgulos narys uždarė liuką, o lėktuvui priartėjus prie vartų visi keleiviai ramiai išlipo.

Tačiau keleivis Isaacas Rodriguesas sakė, kad durys nebuvo uždarytos, o kol lėktuvas judėjo vartų link, liuką savo kūnu buvo užtvėrusi stiuardesė.

„Jie liepė vienai iš stiuardesių užtverti (liuką), kad niekas neiškristų ar nepabėgtų, – sakė jis. – Praleidome ant oro uosto tako apie valandą.“

Pasak D. Yakelo, kiti skrydžiai dėl šio incidento nebuvo paveikti.