Dokumentinį filmą „Crossroads“ režisuoja Alonso Alvarez, prie jo dirba J. Bieberio motina ir 2010 metų dramos „Bella“ kūrėjai.

Juostoje „Crossroads“ vaidina dainininkas iš Šveicarijos Patrickas Nuo ir aktorė Ali Landry, kadaise buvusi Mis Amerika. Filmo kūrėjai tikisi, jog per filmo premjerą, numatomą vasario 28 dieną, ir vėliau pavyks kilniam tikslui surinkti milijonus, kurie bus panaudoti keičiant JAV įstatymus, reglamentuojančius abortų klausimą.

„Tikiuosi, jog filmas padrąsins jaunas besilaukiančias ir labai pasimetusias moteris visame pasaulyje, tokias kaip aš, įrodys, jog jos tikrai turi, kur eiti, įrodys, kad yra žmonių, galinčių jomis pasirūpinti ir suteikti saugius namus“, - sako J. Bieberio mama.

Nors P. Mallete garsusis sūnus filmo viešai nekomentavo, juostai skirtoje svetainėje internete pilna jo ir jo motinos nuotraukų.

„Pasisakau prieš abortus. Tai prilygsta vaiko nužudymui“, - dar 2011 metais, kai buvo vos 17 metų, kalbėjo J. Bieberis. P. Mallete visada buvo arši kovotoja prieš abortus: kai laukėsi (tada jis buvo paauglė),taip pat juto didelį spaudimą nėštumą nutraukti.

„Žinojau, kad turiu tai iškęsti. Negalėjau jo atsisakyti“, - savo memuaruose teigia J. Bieberio mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)