Kaip praneša Nacionalinė orų tarnyba, Filadelfijoje ir Niujorke prisnigo beveik 20 centimetrų.

Iki vėlyvos popietės tinklalapis „FlightAware“ pranešė apie daugiau negu 4 300 atidėtų ir 1 900 atšauktų skrydžių visoje šalyje, įskaitant Filadelfiją, Niuarką, Naująjį Džersį ir Niujorką. Lėktuvai, turėję leistis Niuarko, LaGuardios ir Johno F.Kennedy oro uostuose, vėlavo 2–3 valandas dėl apsnigtų ir apledėjusių takų.

Su šia audra siejama bent dviejų žmonių žūtis. Kentukyje 24 metų vyras žuvo sekmadienį, kai jo automobilis pradėjo slysti ir rėžėsi į sniego valymo mašiną. Pirmadienį Niujorke 73 metų vyras buvo mirtinai sužalotas sniegą valiusio traktorinio ekskavatoriaus.

Tuo tarpu viena dešimtmetė buvo sunkiai sužalota, kai leisdamasi nuo šlaito rogutėmis pasimovė ant metalinio strypo į šiaurę nuo Baltimorės.

Vyriausybinės įstaigos, teismai ir mokyklos buvo uždaryti dalyje Konektikuto, Delavero, Merilando, Naujoje Džersio, Ohajo, Pensilvanijos ir Vakarų Virdžinijos. Šiame regione daug namų taip pat liko be elektros.

Dar viena audra tikriausiai smogs tam pačiam regionui nuo antradienio vakaro, nešdama lietų, lijundrą ir sniegą, sakė Naujojo Džersio orų tarnybos meteorologas Gary Szatkowski.