Tai, ką jos išgyveno fiziškai, emociškai ir psichiškai, iš esmės lieka paslaptyje. Kiek daugiau informacijos - apie A. Berry, G. DeJesus, M. Knight ir jų dingimą.

Amanda Berry

Dingo 2003 m. balandžio 21 d., tuo metu jai buvo 16 m., dabar jai – 27-eri.

Federalinio tyrimų biuro duomenimis (FTB), paskutinį kartą ją matė einančią iš darbo „Burger King“ greitojo maisto restorane už kelių kvartalų nuo namų apie 19.40 val. buvo paskutinė dieną prieš jos 17-ąjį gimtadienį.

Ji paskambino seseriai ir pasakė, kad ją parveš namo.

FTB duomenimis, merginos ūgis buvo 1,54 – 1,60 m, svoris – 48 kg.

FTB savo interneto svetainėje patalpino 10 pranešimų apie merginos dingimą, o už vertingą informaciją apie jos buvimą siūlė 25 tūkst. dolerių (66 tūkst. Lt) atlygį.

Artimųjų reakcija. Močiutė Fern Gentry dešimt metų laukė šito skambučio. Kai  paskutinį kartą ji matė anūkę, ši buvo dar paauglė.

„Senele, aš sveika ir gyva“, – pasakė A. Berry. Ji papasakojo, kad šešerių metų mergaitė – jos duktė. Giminaičiai nekantriai laukė susitikimo. Pusseserė Crystal Milton teigė: „Nesitikėjau, kad sulauksime šitos dienos.“

Georgina DeJesus

Dingo 2004 m. balandžio 2 d., tuo metu jai buvo 14 m., dabar jai – 23 m.

Paskutinį kartą ją matė einančią iš mokyklos namo apie 15 val. prie telefono būdelės. Mergaitė su drauge paskambino draugės mamai, prašė leisti draugei pas ją nakvoti, tačiau mama neleido.

FTB duomenimis, merginos ūgis buvo 1,54 – 1,60 m, svoris – 62 kg.

FTB savo interneto svetainėje patalpino aštuoni pranešimus apie merginos dingimą, už naudingą informaciją buvo siūlomas piniginis atlygis, tiesa, konkreti suma nenurodyta.

Artimųjų reakcija: į Klivlando ligoninės priimamąjį susirinko apie 200 žmonių su žaislais ir balionais, o jų viduryje stovėjo G. DeJesus.

„Man visa tai atrodė kaip sapnas. Džiaugiuosi, jog tai – realybė“, – sakė G. DeJesus brolis Ricardo. Jis pabrėžė ketinąs daugiau dėmesio skirti atsiradusiai seseriai. Sesuo Mayra pranešė, kad antradienį artimieji praleido kartu su Georgina, kuri buvo „džiugiai nusiteikusi“. Jos tetos Sandros Ruiz teigimu, po tokio nutikimo akivaizdu, kad viskas įmanoma. „Jei netikite stebuklais, pats metas patikėti, stebuklų būna“, – sakė ji.

Michelle Knight

Po dešimtmečio atsirado trys dingusios merginos
Dingo 2002 m. rugpjūčio 22 d., tuo metu jai buvo 21 m., dabar jai – 32 m.

Apie merginos dingimą policijai pranešė praėjus dienai, rugpjūčio 23-iąją.

M. Knight senelė pasakojo, jog artimieji manė, kad mergina pati išėjo iš namų, nes buvo netekusi teisių į sūnų. Šį sprendimą palaikė policija ir socialiniai darbuotojai.

Tačiau dingusiosios motina Barbara Knight buvo įsitikinusi, kad duktė negalėtų šitaip pasielgti. Maždaug prieš pusantrų metų B. Knight persikėlė gyventi į Floridą, tačiau dažnai atvykdavo į Klivlandą ir teiraudavosi, ar nieko negirdėti apie jos dukterį. Prieš kelerius metus jai pasirodė, kad prekybos centre matė dukterį einančią su vyresnio amžiaus vyru. Ji pašaukė moterį Michellės vardu, tačiau ji neatsiliepė.

FTB interneto svetainėje nebuvo pranešimo apie M. Knight dingimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)