„Pirmąją dieną Senate, antrąją – Kongrese, pateiksiu Rusijos agresijos įrodymų ir (keliausiu) atgal“, – sakė V.Nalyvaičenka penktadienį pasisakydamas Apskritojo stalo diskusijoje tema „Korupcija kaip grėsmė nacionaliniam saugumui“.

„Kitą savaitę bus svarstymai Kongrese ir Senate. Be Rusijos agresijos įrodymų, kuriuos mes pateiksime, dar rimtai kalbėsime ir apie bendradarbiavimą su FTB (Federaliniu tyrimų biuru) ir pinigų plovimo klausimais“, – sakė UST vadovas.

Anksčiau UST vadovo patarėjas Markijanas Lubkivskis pranešė, kad V.Nalyvaičenka Rusijos agresijos prieš Ukrainą įrodymus pateiks Atstovų rūmų ir Senato užsienio reikalų komitetų posėdžiuose birželio 16 ir 17 dienomis, kai „Respublikonų ir Demokratų partijų iniciatyva vyks svarstymai apie Rusijos karinį buvimą Ukrainoje“.

„Organizatoriai numatė pakviestojo Ukrainos Saugumo tarnybos vadovo Valentyno Nalyvaičenkos pasisakymą Rusijos Federacijos agresijos prieš Ukrainą įrodymams pateikti“, – parašė M.Lubkivskis savo „Facebook“ paskyroje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)