Vadimas Alešinas įkėlė į socialinį tinklalapį „Facebook“ iškalbingą nuotrauką, kurioje berniukas rimtai žiūri į akis klastingai besišypsančiam J. Kobzonui, informuoja podrobnosti.ua.

„Valstybinės Dūmos deputatas, dainininkas. Kol kas dar gyvas klasikas dovanoja pacientui žaislą ne pagal jo amžių. Ir klastingai šypsosi. Lydintieji irgi atvirai juokiasi iš berniuko. <...> Bet pats berniukas aiškiai suvokia situaciją, jo žvilgsnyje atsispindi klasikinis klausimas: „Dėde Josia, tu kvailas?“ – pakomentavo nuotrauką V. Alešinas.

Ankstėliau vietos leidinyje „3562“ rašyta, kad Simferopolio vaikų klinikinėje ligoninėje atlikėjas „susipažino su klinikos darbu, pabendravo su mažyliais ir įteikė jiems dovanų“. Nuotraukos su piramide leidinys nepublikavo.

Vyriausiojo gydytojo Anatolijaus Oleiniko teigimu, klinikai reikia brangios medicininės įrangos chirurgijos ir onkohematologijos skyriams. J. Kobzonas pažadėjo padėti.

Sprendžiant iš to, kad skandalingasis atlikėjas dovanoja vaikams žaislus ne pagal amžių, galima tik spėti, kokio dydžio materialinės paramos gali tikėtis vaikų ligoninė.

Anksčiau J. Kobzonas sakė, kad geriau duoti pinigų Krymui nei padėti vaikams. Buvo pranešama, kad jo žmoną šokiravo nešvari Jaltos pakrantė.