Izraelio žiniasklaida sekmadienį išsamiai aprašė buvusių Netanyahų namų tvarkytojų pasakojimą apie pirmosios ponios pykčio protrūkius ir perdėtus reikalavimus. Jos elgesys esą ypač nepakeliamas buvo, kai ji būdavo apsvaigusi nuo alkoholio.

B. Netanyahu teigimu, vienintelis kaltinimų tikslas yra sutrukdyti jo vyriausybei laimėti kovo 17-ąją vyksiančius rinkimus. Jis pabrėžė laukiąs dalykinės kritikos ir pareikalavo „palikti jo šeimą ramybėje“.

Buvęs namų prižiūrėtojas Meni Naftali jau pateikė ieškinį prieš buvusius savo darbdavius. Tačiau teismas nusprendė procesą atidėti, kol pasibaigs rinkimai.

Jau ir anksčiau būta panašių ieškinių prieš Sara Netanyahu. Šviesiaplaukė ir visad tvarkingai apsirengusi psichologė ir buvusi stiuardesė Izraelyje nėra labai mėgstama.

Jau per pirmąją B. Netanyahu kadenciją prieš 15 metų viena buvusi darbuotoja atskleidė, kad premjero žmona, apimta įtūžio, kartą paleido į ją batą. 2001-aisiais Izraelio žiniasklaida skelbė apie jos įprotį per keliones su vyru prabangiuose viešbučiuose savo rūbus priduoti cheminiam valymui. Tais pačiais metais šeima atleido Saros tėvo slaugytoją. Ir tai esą buvo susiję su pirmosios ponios pykčio priepuoliais.