Tyrėjas Antonas Migunovas anksčiau teigė, jog Z. Dadajevas ne kartą davė prisipažįstamuosius parodymus, patvirtinančius jo kaltę ir kitų bylos figūrantų prisidėjimą prie nužudymo.

„Mano parodymai buvo išgauti darant spaudimą ir diktuojant. Nėra jokių liudytojų, aš turiu alibi, nužudymo metu aš buvau namie“, – sakė Z. Dadajevas.

Jis pareiškė, kad kovo 5 d. buvo pagrobtas Magase, o kovo 7 d. pristatytas į Tyrimų komiteto pastatą Maskvoje.

„Mane pagrobė nežinomi žmonės. Daviau parodymus diktuojant, kadangi buvo grasinama nužudyti mane ir mano draugą“, – teigė Z. Dadajevas.

Kiek anksčiau skelbta, kad Rusijos tiriamojo komiteto atstovas trečiadienį pranešė, kad Z. Dadajevas davė parodymus prieš save ir kitus įtariamuosius.

Tyrėjas nurodė, kad Z. Dadajevo duoti parodymai patvirtina, kad prie žmogžudystės prisidėjo kitas įtariamasis Chamzatas Bachajevas. Šaltinis nurodė, kad tyrėjai tęsia B. Nemcovo žmogžudystės organizatorių paieškas.

Maskvos teismas trečiadienį surengė posėdį, kurio metu svarstomas Ch. Bachajevo skundas. Juo įtariamasis prašo panaikinti suėmimą.55 metų B. Nemcovas buvo nušautas vasario 27 d. vėlai vakare Maskvoje, kai jis kartu su drauge Ana Durickaja ėjo per Didįjį Moskvorečės tiltą. Tiriamos kelios nužudymo versijos – tiek politinės, tiek buitinės.

Suimti penki žmonės, įtariami dėl šio nusikaltimo.