Generolas Hosseinas Salami per nacionalinę televiziją sakė, kad JAV pažeidė Irano oro erdvę ir kad tai buvo priešiškas veiksmas, bei perspėjo dėl rimtesnio atsako. Jis neatskleidė, ko Teheranas galėtų imtis.

Anot H. Salami, "niekas negrąžina agresijos simbolio šaliai, kuri bandė gauti slaptos ir labai svarbios informacijos apie šalies nacionalinį saugumą". Be to, jis pareiškė, kad Iranas nepilotuojamų lėktuvų srityje yra pasiekęs labai daug ir beveik neatsilieka nuo JAV.

Irano televizija ketvirtadienį transliavo vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip Irano kariuomenės pareigūnai apžiūri "RQ-170 Sentinel" nepilotuojamą lėktuvą. Revoliucijos gvardijos pareigūnai anksčiau sakė, kad lėktuvą numušė pasitelkę elektroninę pasalą. Tačiau JAV pareigūnai teigia, jog nėra jokių duomenų, rodančių, kad lėktuvas buvo pašautas arba numuštas panaudojant elektronines ar kibernetines technologijas. Jie mano, kad nepilotuojamas lėktuvas nukrito dėl gedimo.

Pasak Pentagono pareigūnų, jie yra susirūpinę, kad Iranas galimai siekia išgauti informaciją apie lėktuvo technologiją ir pasigaminti panašių lėktuvų.