Tik atsigulė, o į duris jau kažkas beldžiasi. Jas atidaro, o prie jų du KGB darbuotojai. „Na, ir velnias, ko gi aš nuėjau gulti“, – surakintais antrankiais galvoja vyras.

Kaip rašo TVN 24, panašiai galvojo ir vienas Rusijos Vladivostoko miesto gyventojas.

Jis, užuodęs, kad kaimynė ir jos artimieji valgo Rusijoje uždraustą importinę paukštieną, nieko nelaukęs nulėkė į policiją. Jo nuomone, kaimynai valgė lenkišką žąsieną.

Vietos žiniasklaida kviečia gyventojus informuoti policiją apie įvežamus į šalį draudžiamus Rusijoje užsienio produktus ir skelbia vietos Generalinės prokuratūros infolinijos numerius.

Paaiškėjo, jog 51 metų Vladivostoko gyventojas apskundė policijai savo kaimynę, jog ši neva nelegaliai valgo lenkišką žąsieną, o taip pat, daržoves, kurios Rusijoje yra uždraustos.

Šią žinią rugpjūčio 21 d. jis perdavė vietiniam laikraščiui vl.ru. Tuo pat metu pranešė, jog jo kaimynas kitame namo koridoriaus gale, tikriausiai, rūko „olandiškas“ cigaretes, kurias parsivežė iš turistinės kelionės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (798)