„Vyksta intervencija dėl ginkluoto apiplėšimo. Vairuotojai turėtų vengti rajono“ prie Masenos bulvare Prancūzijos sostinės pietinėje dalyje netoli Italijos vartų, sakoma policijos „Twitter“ pranešime.

Įkaitų drama Paryžiuje

Kaip rašo „The Mirror“, drama vyksta kelionių agentūroje, esančioje Paryžiaus pietuose. Kol kas nėra svarstoma teroro akto versija, pranešama, kad tai - nesėkmingas bandymas apiplėšti.

Įkaitų drama Paryžiuje

Teigiama, kad ši agentūra buvo mėgstama klientų azijiečių, kurie dažnai atsiskaitydavo grynaisiais pinigais.

Į įvykio vietą atvyko derybininkai, policija yra apsupusi aplinkinius kvartalus.

Dienraštis „Le Parisien“ citavo policijos informaciją, kad juodaodis užpuolikas laiko užgrobęs kelionių agentūros biurą nuo 18 val. 20 min. vietos (19 val. 20 min. Lietuvos) laiku Paryžiaus 13-ajame rajone ir yra paėmęs įkaitais bent tris tos kompanijos darbuotojus.

Policija užėmė pozicijas prie įvykio vietos ir apsupo aplinkinius kvartalus netoli sostinės žiedinio kelio, sakė policijos šalitiniai.

Pranešta, kad įkaitai jau yra saugūs, o plėšikas iš įvykio vietos stengiasi pabėgti. Kol kas nėra žinių, ar pavyko jį sugauti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)