Širdies chirurgas, kurį velionė princesė vadino „Ponu Nuostabiuoju“, sėdi ant sofos savo namuose Pakistane. Vyras baltais marškiniais, blukintais džinsais ir sportiniais bateliais švelniai prisimena moterį, su kuria jį siejo intymus ryšys, nutrūkęs likus keliems mėnesiams iki jos mirties.

Pasak H. Khano, Diana pirmiausia buvo šilta ir kilniaširdė moteris, kuriai teko dalia tapti princese. „Man ji atrodė labai normalus žmogus, pasižymintis puikiomis savybėmis, – sako jis, atidžiai rinkdamas žodžius. – Manau, ji atliko puikų darbą visame pasaulyje, ne vien Jungtinei Karalystei, o visiems. Tai labai svarbu“.

Jiedu susipažino Karališkoje Bromptono ligoninėje, kur princesė lankė po širdies operacijos sveikstantį draugą. Užsimezgė diskretiškas dvejus metus trukęs romanas, kuris nutrūko 1997 metų vasaros pradžioje.

Kalbėdamas su „The Sunday Telegraph“, daktaras H. Khanas atvirai papasakojo apie šiuos santykius.

Artimiausi princesės draugai apibūdino dabar 56 metų H. Khaną kaip Dianos gyvenimo meilę ir neslėpė, kad nutrūkus santykiams moteris labai sielvartavo.

Vis dėlto, pats princesės mylimasis santūriai kalba apie tai, kiek jis reiškė Dianai, ar net kiek ji reiškė jam. Vis dėlto, jų santykiai buvo pakankamai rimti, mat 1996 metais princesei lankantis Pakistane, su ja susitiko jo šeima. Iš pagarbos musulmonų tikėjimui Diana dėvėjo tradicinius jų rūbus.

„Kai ji atvyko čia, jai tikrai patiko. Ji taip pat mėgavosi popietės arbatą, kurią gėrė su mano šeima. Manau, kad jai labai patiko į šeimą orientuota Azijos kultūra“, – svarsto H. Khanas.

Hasnat-Khan

Vyras tvirtina niekada neatskleisiantis savo romano su princese detalių, nors kiti buvę jos mylimieji, pavyzdžiui Jamesas Hewittas, susižėrė nemenkas sumas, pasakodami apie santykius su princese.

Intymios akimirkos, kuriomis Diana dalijosi su H. Khanu, platesnei auditorijai niekada nebus atskleistos.

Visą istoriją skaitykite portale moteris.lt.

Hasnat-Khan