Prezidentui dainavo Diana Ross (Dajana Ros), "Sugar Ray" bei Paulas Anka (Polas Anka), pagarbą jam taip pat išreiškė grupė kino žvaigždžių, nepagailėjusių jo žmonos Hillary Rodham Clinton (Hilari Rodam Klinton) rinkimų kampanijai į Senatą beveik milijono dolerių.

Renginį vedęs komiksų magnatas Stanas Lee (Stenas Li), istorijų apie žmogų-vorą autorius, suteikė iškilmėms meilikaujantį toną.

"Aš esu vaikinas, kuris visą gyvenimą turėjo reikalų su superherojais, ir jūs, sere, esate potencialus pretendentas", sakė jis B. Clintonui. "Jei galėtumėte išmokti laipioti pastatais ir dėvėtumėte elastingas aptemtas kelnes, aš galėčiau jus padaryti įžymų".

Klausydamasis dešimčių koncertuojančių muzikantų, B. Clintonas atrodė nostalgiškas. Tuo tarpu grupė aktorių ant scenos liaupsino jo vadovavimo šaliai laikotarpį, kuris baigsis po penkių mėnesių.

"Galvoju, kaip greitai visa tai praėjo, ir koks tai iš tiesų buvo džiaugsmas", kalbėjo prezidentas maždaug tūkstančiui po atviru dangumi susirinkusių savo gerbėjų, tarp kurių buvo ir boksininkas Mohammedas Ali (Mohamedas Ali), aktorė Lisa Kudrow (Liza Kudrou), aktorius Michaelas Douglasas (Maiklas Duglasas). "Man tai buvo ne tik didžiausia mano gyvenime garbė, visos dienos, netgi blogos - buvo geros".

Demokratų partija mieste surengė puotą maždaug 15 tūkstančių žurnalistų, atvykusių į Los Andželą stebėti jos suvažiavimo, kuriame ketvirtadienį viceprezidentas Alas Gore (Elas Goras) bus oficialiai paskelbtas demokratų kandidatu į prezidento postą. Tuo tarpu žurnalo "Playboy" įkūrėjas Hughas Hefneris (Hju Hefneris) "Playboy" būstinėje išlenkti kokteilį pasikvietė rinktinės publikos atstovus.