Abu jie atsisėdo vienas šalia kito per nekantriai lauktą interviu, kuris, atrodo, žymėjo bent jau laikiną susitaikymą tarp milijardieriaus nekilnojamojo turto magnato ir vienos iš didžiausių žvaigždžių konservatyvios pakraipos televizijoje „Fox News“. Šis pokalbis buvo įrašytas praeitą mėnesį ir parodytas antradienį.

Jųdviejų nesantaika įsiplieskė pernai rugpjūtį, per pirmuosius „Didžiosios senosios partijos“ televizijos debatus, kai juos vedusi M. Kelly pažėrė D. Trumpui aštrių klausimų – be kita ko, apie jo ankstesnius viešus nepagarbius atsiliepimus apie moteris. Po tos laidos D.Trumpas atsikirto žurnalistei atžariais pareiškimais per „Twitter“, ši neliko skolinga, ir viešas barnis užsitęsė dar kelis mėnesius.

Vis dėlto garsenybė verslo magnatas atrodė šiek tiek sutrikęs per naujausią interviu, kai M. Kelly paklausė jo apie kai kuriuos įžeidimus jos adresu, kuriuos D.Trumpas parašė arba pasidalijo savo „Twitter“ paskyroje, dažnai vartodamas paniekinamą ispanišką epitetą bimbo, kuris lietuviškai gali būti verčiamas kaip „mergšė“.

„Tai buvo pasidalyta žinutė. Ar esu tai sakęs?“ – paklausė D.Trumpas.

„Daug kartų“, – atsakė M. Kelly.

„Šit kaip. Gerai.“ – ištarė D.Trumpas ir patikino, kad nenorėjęs, kad jo šalininkai bombarduotų M. Kelly nepagarbiomis žinutėmis socialiniuose tinkluose.

M. Kelly balandį slapta apsilankė D.Trumpo dangoraižyje Niujorke „Trump Tower“, kad susitartų dėl šio interviu.

D. Trumpas pagyrė šį jos žingsnį, sakydamas, kad jaučia „didelę pagarbą“ žurnalistei už jos norą pirmai pasiūlyti susitaikyti. Jis taip pat atrodė šiek tiek apgailestaujantis, samprotaudamas, kad „galėjo susilaikyti“ nepasidalijęs viena „Twitter“ žinute, kurioje buvo tyčiojamasi iš neišvaizdžios Heidi Cruz, jo buvusio varžovo Tedo Cruzo žmonos.

„Man kyla rūpesčių dėl žinučių, kuriomis pasidalijau, – aiškino D.Trumpas. – Pasidalyta žinutė yra veikiau žudikė, o ne (tikra) žinutė. Panašu, kad man visai neblogai sekasi su tikromis žinutėmis.“

Tačiau jis daugiausiai teisino savo užsipuolimus kaip atsakomuosius smūgius, o „ne mėginimą įbauginti“.

„Kai mane sužeidžia, aš skaudžiai smogiu žmonėms. Stengiuosi panaikinti man padarytą skriaudą“, – tikino D.Trumpas.

„Aš atsakau, – pridūrė jis. – Galbūt tuomet atsakiau dešimteriopai (stipriau). Tada atsakiau gana stipriai.“

Po naujausio interviu D.Trumpas parašė „Twitter“: „Šaunuolė, Megyn – ir jie visi gyveno ilgai ir laimingai!“

Tačiau milijardierius pripažino, kad M.Kelly kai kada atrodydavo tebepykstanti ir leidžianti suprasti, kad jų nesantaika kada nors gali vėl atsinaujinti.

„Tai vėl gali įvykti tarp mūsų“, – sakė jis.

Vis dėlto jųdviejų pokalbyje nebebuvo dilgių pareiškimų, kurių D.Trumpas negailėjo M. Kelly po pirmųjų respublikonų debatų, kai savo pirmajame „Twitter“ komentare pareiškė, kad „Fox“ žurnalistė „nėra labai gera arba profesionali“.

Po to jų santykiai tik dar labiau pašlijo.

D.Trumpas atsisakė dalyvauti antruose „Fox News“ organizuotuose debatuose, užsirūstinęs ant M. Kelly (nors sutiko dalyvauti trečioje laidoje). Jis taip pat dažnai skelbė tą žurnalistę įžeidžiančias „Twitter“ žinutes, peikdamas jos „kvailą melą“ ir tvirtindamas, kad laidų, paprastai vedamų M. Kelly, kokybė gerokai pagerėdavo, kai ji atostogaudavo.

Vėliau jis dar pareiškė, kad M. Kelly yra „smarkiai pervertinta ir kuoktelėjusi“, pasidalijo vieno sekėjo žinute, kurioje žurnalistė buvo išvadinta bimbo, bei ragino boikotuoti jos laidą.

M. Kelly savo ruožtu sakė žurnalui „Vanity Fair“, kad ji niekada nesileis įbauginama arba „suviliojama“ garsenybės verslininko, tvirtindama, kad jos pateikiama informacija apie D.Trumpą yra sąžininga.

Netgi tęsiantis šiam gana vienašališkam ginčui, D.Trumpas buvo gana palankiai nušviečiamas kitų „Fox News“ laidų vedėjų. Tuo tarpu M.Kelly dirba toje televizijoje paskutinius savo sutarties metus ir neatrodo nusiteikusi jos pratęsti.

D.Trumpas pažadėjo paskelbti tiesioginių „Twitter“ komentarų antradienio vakarą, kai buvo rodomas iš anksto įrašytas interviu, bet daugiau bendravo su savo sekėjais, gyrusiais tą šou, taip pat tvirtino, kad interviu „visiškai nėra skystas!“

Milijardierius taip pat paskelbė „Man patinka Michaelas Douglasas!“, girdamas Holivudo žvaigždę, kuris taip pat dalyvavo valandą trukusioje M. Kelly specialioje laidoje.