Socialiniame tinkle „Twitter“ jis patalpino Rusijos prezidento Vladimiro Putino nuotrauką su leopardu ir B. Obamos nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas laikantis pudelį.


Šias nuotraukas patalpinęs D. Ragozinas pademonstravo Kremliuje vyraujančią nuomonę apie JAV bei akivaizdžiai pasišaipė iš B. Obamos vyriškumo.

Dmitrijus Rogozinas
Kaip rašo „The Telegraph“, D. Rogozinas asmeninėje socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje patalpino leopardą maitinančio V. Putino nuotrauką greta baltą pudelį laikančio B. Obamos nuotrauka su prierašu: „Turime skirtingas vertybes ir sąjungininkus“.

Per dvi valandas šia žinute, skirta pasišaipyti iš B. Obamos vyriškumo, pasidalino 600 šio socialinio tinklo vartotojų.

Ši V. Putino nuotrauka padaryta 2013 m., ruošiantis Sočio žiemos olimpinėms žaidynėms, kai Rusijos prezidentas lankė išnykimo pavojuje atsidūrusius persinius leopardus. B. Obamos nuotrauka daryta, kai jis balotiravosi į Senatą.

Šiek tiek anksčiau D. Rogozinas savo paskyroje patalpino „Youtube“ vaizdo įrašą, rodantį karinę Rusijos galią, - trumpą Rusijoje gaminamo tanko „Ural“ istoriją.


V. Putinas ne vienerius metus puoselėja savo vyrišką įvaizdį bei jau anksčiau yra paviešinęs nuotraukas, kuriose jis skraidykle skrenda kartu su migruojančiais paukščiais, glėbesčiuojasi su poliarinėmis meškomis bei pozuoja iki pusės apsinuoginęs sėdėdamas ant arklio.

Šias nuotraukas D. Rogozinas patalpino socialiniame tinkle praėjus vos kelioms dienoms po to, kai Europos Sąjunga (ES) ir JAV pranešė, jog imasi naujų ekonominių sankcijų prieš Rusiją dėl šios šalies teikiamos paramos separatistams Rytų Ukrainoje, kurie, Vakarų valstybių įsitikinimu, numušė keleivinį Malaizijos oro linijų lėktuvą.