Šeši kovotojai šturmavo „Rusijos nacionalinės gvardijos karinę bazę prie Naurskajos kaimo Čečėnijos šiaurės vakaruose, – sakoma IS pranešime. – Kelias valandas lengvaisiais ginklais jie kovėsi su buvusiais bazėje gvardiečiais“.

Anksčiau buvo pranešta apie Rusijos nacionalinės gvardijos objekto užpuolimą Čečėnijioje, žuvo šeši užpuolikai, bet nuostolių patyrė ir Gvardija.

„Penktadienio naktį, maždaug 2 val. 30 min. ginkluota šešių nežinomų asmenų grupė užpuolė Rusijos gvardijos karinio dalinio Čečėnijos respublikos Naurskajos ... rajone objektą“, – sakoma Nacionalinio kovos su terorizmu komiteto pranešime, kurį gavo naujienų agentūra „Interfax“.

„Per kilusį susirėmimą visi gaujos nariai buvo neutralizuoti“, – nurodoma jame.

Užpuolikai turėjo šaunamųjų ginklų ir amunicijos, du iš jų buvo apsijuosę netikrais mirtininkų diržais. „Deja, nepavyko išvengti Rusijos gvardijos karių nuostolių, ... yra žuvusiųjų ir sužeistųjų“, – sakoma pranešime.

Įvykio vietoje dirba Rusijos Federalinės saugumo tarnybos (FST) sprogmenų specialistai, vykdomos operatyvinės paieškos priemonės ir tyrimas.

Vykdomas neutralizuotų nusikaltėlių atpažinimas“, – pridūrė Nacionalinis kovos su terorizmu komitetas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)