Per šį mitingą Harisburgo mieste G. Bushas surinko didžiausią minią per visą penkių dienų kelionę į šešias valstijas. Daugiau kaip 4000 žmonių, susirinkę aikštėje prie valstijos Kapitolijaus, išgirdo standartinę, tačiau glaustesnę G. Busho agitacinę kalbą. Po to minia buvo apiberta konfeti ir kaspinais skambant Johno Mellencampo (Džono Melenkempo) dainai “R-O-C-K in the USA” ir sproginėjant fejerverkams.

Tai paskutinis G. Busho aplankytas miestas prieš suvažiavimo baigiamąją dieną Filadelfijoje, kur ketvirtadienį Respublikonų partija (RP) jį oficialiai paskirs šios partijos kandidatu į prezidentus.

Kiek anksčiau G. Bushas davė atkirtį B. Clintonui, pareiškusiam esą jis (Bushas) balotiruojasi į Baltuosius rūmus tik todėl, kad jo “tėvelis buvo prezidentas”, ir švaistosi tuščia “gailestingojo konservatyvizmo” retorika.

Lėktuve kalbėdamas su žurnalistais G. Bushas atrodė pagyvėjęs, kad sulaukė kritikos iš demokratų stovyklos, kuriai priklauso jo varžovas, viceprezidentas Alas Gore (Elas Goras).

“Aš sveikinu prezidento Clintono kritiką. Mane stebina, kad Jungtinių Valstijų prezidentas gaišta laiką, bandydamas dėtis politiniu išminčiumi. Jis taip beviltiškai siekia išsaugoti savo paveldą, kad dėl Alo Gore (Elo Goro) galimybės laimėti rinkimus, pasakys bet ką”, sakė G. Bushas.