Kembridžo hercogas antradienį pabaigė savo paskutinę pamainą kaip Karališkųjų oro pajėgų paieškos ir gelbėjimo tarnybos pilotas. Nuo šiol jis savo laiką skirs karališkosioms pareigoms ir labdaringam darbui kartu su savo žmona Kembridžo hercogiene. Manoma, kad Kembridžo hercogai su sūnumi princu George'u per kelias ateinančias savaites persikraustys iš savo namų Anglesio saloje į Kensingtono rūmus.

Hercogas su žmona vykdys karališkąsias pareigas dalyvaudamas oficialiuose renginiuose užsienyje ir Didžiojoje Britanijoje. Per ateinančius metus jis dirbs su Karališkuoju Kembridžo hercogo ir hercogienės bei princo Harry fondu, teigia Kensingtono rūmų atstovas. Jis pridūrė, kad princas Williamas aktyviau nei iki šiol dirbs aplinkos apsaugos, ypač nykstančių rūšių išsaugojimo, srityje. Be to, jis tęs darbą labdaringose vaikų ir jaunimo bei veteranų ir tarnaujančių karių organizacijose.

Atstovai pranešė, kad šiuo metu princas Williamas renkasi iš kelių galimų oficialių pareigų ir jo pasirinkimas bus paskelbtas vėliau.