„Mums reikalinga „Brexit“ vyriausybė, – jis sakė žurnalistams prie parlamento rūmų. – Mes palikome nesėkmingą politinę sąjungą.“

Šiuo komentarus N.Farage'as išsakė dar prieš premjerui Davidui Cameronui, kuris vadovavo nesėkmingai Britanijos pasilikimo ES kampanijai, paskelbiant, kad jis ketina atsistatydinti ir kad naujas lyderis turėtų būti paskirtas iki spalio pradžios.

„Tebėra didelis atotrūkis tarp Vestminsterio, SW1 (vyriausybės) ir realių bendruomenių“, – pabrėžė N.Farage'as, kartodamas savo kampanijos pagrindinį argumentą.

„Mano nuomone, šis balsavimas buvo laimėtas Midlandse (Vidurio Anglijoje) ir (Anglijos) šiaurėje; į mus atsigręžė senieji leiboristų rinkėjai, o mes, ypač kaip partija, tose teritorijose agitavome kiek įmanydami“, – aiškino UKIP lyderis.

„ES jau galas, ES miršta – tikiuosi, kad mes išlupome pirmąją plytą iš sienos“, – sakė N.Farage'as.

Anksčiau penktadienį, kai galutiniai rezultatai dar nebuvo paaiškėję, N.Farage pareiškė džiūgaujantiems pasitraukimo kampanijos aktyvistams, susirinkusiems švęsti Londono centre: „Tai bus paprastų žmonių, eilinių žmonių, padorių žmonių pergalė!“

„Kovojome prieš tarptautines įmones, kovojome prieš didžiuosius komercinius bankus, kovojome prieš didžiąją politiką, kovojome prieš melą, korupciją ir apgaulę“, – pabrėžė jis.

„Ir mes tai būsime pasiekę neįsitraukdami į karą, neiššovę nei vienos kulkos – mes tai būsime atlikę velniškai sunkiu darbu vietoje“, – pridūrė N.Farage'as.