Kaip informuoja nydailynews.com aukai (pavardė neskelbiama) lūžo stuburas, po lūžio jį nuo juosmens suparalyžiavo.

„Man vis dar nesitiki, kad kažkas galėjo šitaip sužaloti mano brolį, – sekmadienį BBC laidoje teigė nukentėjusiojo sesuo Gillian. – Šiuo metu (gydytojai) negali prognozuoti, kada jis pasveiks, kadangi nugara baisiai sužalota ir lūžęs stuburas. Pirma turi sugyti nugaros lūžiai, tik paskui bus aišku, ar jis apskritai vaikščios.“

Autobuse įtaisyta apsaugos kamera užfiksavo, kaip 2012 m. gruodžio 27 d. vyriškį išmetė pro langą. Šią medžiagą BBC paviešino tik dabar.

Autobuso vairuotojas Elliotas pasakojo atsimenąs, kaip iš antro aukšto ėmė leistis panikos apimti keleiviai ir šaukti, kad antrame aukšte mušasi du vyrai.

„Aš ėmiau lėtinti greitį ir staiga pro šoninį veidrodėlį pamačiau, kaip krenta žmogus. Sustojau, tada viena moteris priėjo ir pasakė, kad kažką išmetė pro langą, – pasakojo vairuotojas. – Iškviečiau greitąją pagalbą ir policiją, papasakojau, kas atsitiko. Išlipau iš autobuso ir pamačiau gatvėje gulintį žmogų. Jis buvo sunkiai sužalotas, mėgino keltis, bet jam nepavyko. Jam buvo sužalotas stuburas. Paskui jis ėmė kosėti krauju.“

Po incidento policija sulaikė 38 m. vyrą. Jam pateikė kaltinimus dėl sunkaus kūno sužalojimo, bet 2013 m. rugpjūtį jį išteisino.