Ši moteris gyveno su Abdelhamido Abaaoudo, vadovavusio rengiant teroristinius išpuolius Paryžiuje, nusinešusius 130 nekaltų žmonių gyvybes, pussesere.

Po šių išpuolių, kaip rašo express.co.uk, A. Abaaoudas paspruko, tačiau vėliau susisiekė su pussesere Hasna Aitboulahcen ir paprašė pagalbos. H. Aitboulahcen idealizavo savo pusbrolį teroristą, kuris į „Islamo valstybės“ gretas stojo 2013 m. nuvykęs į Siriją.

H. Aitboulahcen norėjo už savo pusbrolio ištekėti, todėl kai jie tapo artimesni, ji ėmė vilkėti nikabą. Kaip papasakojo jos draugė. H. Aitboulahcen labai apsidžiaugė, kai A. Abaaoudas paskambino jai ir susitarė susitikti lapkričio 15 d., praėjus dviem dienoms po išpuolių.

Dar po dviejų dienų antiteroristinės policijos pajėgos surengė reidą San Deni esančiame bute, kurį H. Aitboulahcen išnuomojo teroristams.

Prasidėjo didelis susišaudymas, detonuotas savižudžio diržas, įgriuvo stogas. A. Abaaoudas ir H. Aitboulahcen per operaciją buvo nukauti. Apie teroristų buvimo vietą pranešusi moteris padėjo išvengti Paryžiaus verslo kvartale planuoto surengti išpuolio. Maža to, dar vieną išpuolį galimai ketinta surengti Jungtinėje Karalystėj (JK).

Po šios operacijos policija nukauto teroristo A. Abaaoudo mobiliajame telefone rado keliolika nuotraukų ir vaizdo įrašų, tarp kurių buvo „Bull Ring“ parduotuvių centras Birmingame ir kiti galimi taikiniai šiame mieste. Praėjusių metų rugpjūčio mėn. A. Abaaoudas į JK buvo nuvykęs galimai apsižvalgyti. Nors tuo metu jo jau ieškojo belgų policija, jam pavyko atvykti į Doverį keltu.

„Svarbu, kad pasaulis žinotų, kad pati esu musulmonė; man yra svarbu, kad žmonės žinotų, kad islamas nemoko daryti to, ką padarė A. Abaaoudas ir kiti“, - patikino kelią teroristiniams išpuoliams užkirsti padėjusi moteris.