Išslaptintuose sovietmečio laikotarpio dokumentuose teigiama, kad ateivius ypač traukia vanduo.

Keli incidentai įvyko Baikalo ežere, kuriame buvo pastebėti į paviršių iškylantys neatpažinti objektai bei nežinomos kilmės galingi šviesos signalai.

Tragiškas incidentas įvyko 1982 m., kai per treniruotę Baikalo ežere 50 metrų gylyje septyni karinių jūrų pajėgų narai susidūrė su sidabro spalvos kostiumus dėvinčiais humanoidais.

Kariai pabandė sučiupti ateivius, tačiau nekviesti svečiai pasirodė esantys stipresni. Šio incidento metu žuvo trys narai, o likę gyvi keturi narai buvo sunkiai sužaloti.

Kito incidento metu Ramiajame vandenyne plaukiojęs Rusijos atominis povandeninis laivas aptiko 6 NSO, kurie ėmė persekioti sovietų povandeninį laivą, o po to netikėtai pakilo į dangų.

Taip pat išslaptintuose dokumentuose užfiksuoti įvairūs keisti Bermudų trikampio vandenyse nutikę įvykiai. Tarp jų ir incidentas, kai netikėtai ir be jokios priežasties sugedo SSRS karinių jūrų pajėgų laivų įranga.

Kontradmirolas Jurijus Beketovas neatmeta galimybės, kad dėl šių iš pirmo žvilgsnio nepaaiškinamų gedimų galėjo būti kalti NSO, kurie judėjo protu nesuvokiamu greičiu, paneigdami visus žinomus fizikos dėsnius.

„Tam gali būti vienintelis paaiškinimas: juos sukūrusios būtybės smarkiai pralenkė mus pagal išsivystymo lygį ”, - mano J.Beketovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)