Jie bus dalijami nemokamai su miesto galvos ir knygos "Vytautas Šustauskas" autoriaus, "Kaišiadorių aidų" redaktoriaus Jono Laurinavičiaus, parašais. Knyga nebus pardavinėjama - ji bus dalinama mero nuožiūra.

Į Seimą norintis pakliūti meras, kaip žinia, kandidatuos Šilainių rinkimų apygardoje. Nors oficiali rinkimų kampanija dar neprasidėjo, knygos pristatymas bus savotiška reklama potencialiems rinkėjams.

Beje, Seimo rinkimų išvakarėse dienos šviesą išvydo jaunalietuvių lyderio Stanislovo Buškevičiaus vardu pavadintos sultys.

J.Laurinavičius "Laikinajai sostinei" sakė rašąs apie visus žinomus, su Kaišiadorimis susijusius žmones - nesvarbu, ar jie kilę iš Kaišiadorių krašto, ar ten gyvena.

Iš visų J.Laurinavičiaus knygų herojų V.Šustauskas - pirmasis politikas. "Nesu geras jo pažįstamas - per visą gyvenimą matėmės vos porą kartų. Mane V.Šustauskas sudomino kaip nestandartinė asmenybė. Mintis parašyti apie jį kilo po kovo mėnesį įvykusių savivaldybių Tarybų rinkimų - sėdau prie stalo ir per porą savaičių atlikau darbą", - teigė J.Laurinavičius.