VRK nariu neseniai paskirto viešųjų ryšių specialisto Liutauro Ulevičiaus atstovaujamas projektas 2012 m. kaip savo veiklos prioritetą įvardija orientavimąsi "į politikų, kandidatuojančių Seimo rinkimuose, nuodėmių fiksavimą". Ar tokia veikla gali užsiimti asmuo, prisidedantis prie rinkimų organizavimo? L. Ulevičiaus įsitikinimu, jis nieko bloga nedaro, nes "tai seniai žinomas ir seniai vykdomas projektas", o jo dalyvavimas jame "yra viešai paskelbtas".

Bene įdomiausia šios politikų nuodėmes kaupiančios interneto svetainės siūloma paslauga - galimybė už pinigus iš jos išimti atitinkamą medžiagą. Tiesa, pasak L. Ulevičiaus, šis "nuodėmių išpirkimo" paslaugų teikimas yra sustabdytas. Paklaustas, ar pavyko nors vieną "indulgenciją" parduoti, kai ši paslauga dar buvo teikiama, L. Ulevičius atsakė neigiamai.

Pasak VRK pirmininko Zenono Vaigausko, jis galįs tik rekomenduoti L. Ulevičiui bent Seimo rinkimų laikotarpiu sustabdyti savo dalyvavimą šiame interneto projekte, nes, jo teigimu, "VRK narius skiria Seimas, VRK yra atskaitinga Seimui, taigi, jo ir derėtų klausit dėl vieno ar kito VRK nario veiklos įvertinimo".