"Mes iki kovo 11 d. lauksime valdžios sprendimų, ar bus įgyvendinti tie reikalavimai, kuriuos iškėlė tūkstantis piliečių mitinge ir parėmė daug intelektualų ir visuomenės narių. Jeigu šitie sprendimai nebus įgyvendinti, kovo 17 d. mes kviesime vėl laisvus Lietuvos žmones susirinkti ir pareikšti savo pilietinę valią, kad Lietuva pradėtų valytis sparčiau", - ketvirtadienį spaudos konferencijoje Seime "Už teisingumą: tolimesni veiksmai" sakė D. Kuolys.

"Planuojame rinktis nebe Daukanto aikštėje, kuri dabartinės Prezidentės komandos yra paversta apsaugine zona ir į kurią jau piliečiai nebegali sueiti, nors prie Rolando Pakso ir Valdo Adamkaus dar galėjo sueit į tą aikštę. Mes tikimės, kad Nepriklausomybės aikštė prie Seimo dar yra laisva erdvė, į kurią piliečiai, gynę kažkada Seimą savo kūnais, turi teisę ir laisvoje ir nepriklausomoje Lietuvoje dar sueit", - pridūrė jis.

Nepriklausomybės akto signataras Romualdas Ozolas konferencijoje teigė džiaugiąsis Seimo Antikorupcijos komisijos veikla.

"Norėčiau padėkoti ir pasidžiaugti Seimo komisijos veikla. Ji parodo, kad Seime esama ryžtingų žmonių. Seime veikiama ryžtingai ir sąžiningai, kada yra kreipimasis į Seimą iš tautos. Taip aš būčiau linkęs traktuoti šitą ryžtingą ir labai nuoseklų Seimo veikimą", - pažymėjo R. Ozolas.

ELTA primena, kad vasario 22 d. visuomeninių organizacijų mitinge "Išvykime iš Lietuvos neteisingumo įšalą" žmonės reiškė paramą atleistiems Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vadovams, ragino skaidrinti teisėsaugos darbą, siūlė vidaus reikalų ministrui Raimundui Palaičiui atsistatydinti.

Viešas mitingo dalyvių pareiškimas mitingo organizatorių vardu buvo įteiktas prezidentei, Seimo pirmininkei ir premjerui.