Kai ji pasijuto blogai, palapinės draugės ir piketuotojai pareikalavo, kad būtų iškviesta greitoji medicinos pagalba. Medikai išvežė nusilpusią moterį į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Penktadienį L.Salinienės dukra skundėsi "Inkaro avalynės" darbininkų profsąjungos pirmininkui Kazimierui Ruževskiui, kad ligoninėje nebuvo atsižvelgta į tris savaites badavusios jos mamos būklę, kuriai tarsi valkatai teko gulėti koridoriuje. Todėl likę badautojai pareiškė, kad, jei jų kolegė ir toliau bus "užmiršta", jie ketina atsisakyti bet kokios medikų pagalbos ir atsiduoti likimui.

Ketvirtadienį UAB "Inkaro avalynės" administracija pranešė Kauno vyriausiajam policijos komisariatui, kad nuo spalio 24 iki 26 dienos iš šios įmonės patalpų dingo 195 poros pusbačių. O iš sandėlyje, kuriame buvo saugoma iš akcinės bendrovės "Vilkas" atvežta avalynė, priklausanti firmai "Corporate property holding", nuo rugpjūčio 31 iki spalio 24 dienos neliko 46 dėžių, kuriose buvo sudėta įvairi avalynė. Dingusių prekių vertė nustatinėjama. Šių patalpų langai yra su grotomis, o duryse laužimo žymių nerasta. K.Ruževskis nenorėjo komentuoti, kam galėjo prireikti "Inkaro" batų, tačiau teigė, kad piketuotojai, saugantys vartus, tikrai jų negrobė.