„Tikrai buvo nesunku apsispręsti, už ką balsuoti, o už ką – ne. Į biuletenį reikėjo tik įrašyti reitingavimo skaičius, kuriuos seniai žinojau“, – kalbėjo vienoje mažiausių Klaipėdoje, Melnragėje esančioje Molo rinkimų apylinkėje balsavęs V. Grubliauskas.

Jis yra kandidatas antrą kartą kadenciją vadovauti uostamiesčiui. Be jo į Klaipėdos mero postą yra nusitaikę dar 11 kandidatų.

„Manau, jog konkurenciją jaučia visi – vieni labiau, kiti mažiau. Kai tiek kandidatų, konkurencija, manau, yra viena didžiausių Lietuvoje. Vertinant pačią rinkimų kampaniją, atrodė, jog kandidatų yra ne 12, o 20. Gal tai ne tiek matėsi viešumoje, tačiau kartais net balansavimas ant įstatymų ribos liudija, jog tiesioginiai merų rinkimai tikrai išjudino politinę situaciją. Tai – pirmas blynas ir tikiuosi, kad jis nebus prisvilęs“, – vylėsi V. Grubliauskas.

Paklaustas nuomonės, ar Klaipėdoje bus antrasis mero rinkimų turas, politikas tikino, jog viską spręs klaipėdiečiai.

„Kaip jie norės, taip ir bus. Pats manau, kad antrasis turas yra labiau tikėtinas nei tai, jog Klaipėdos meras būtų išrinktas jau šiandien. Kandidatų gausa, ne itin didelis klaipėdiečių aktyvumas rinkimuose yra tos priežastys, kurios antrąjį turą daro neišvengiamu“, – teigė V. Grubliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)