Įspūdžiais apie praleistą Kovo 11-ąją ir žiniomis apie V. Adamkaus sveikatą buvusi pirmoji šalies ponia pasidalino su „Lietuvos rytu“.

Pasak jos, eksprezidentas labai krimtosi, kad negalėjo dalyvauti Kovo 11-osios renginiuose. Šį kartą jis net neprašė daktarų leidimo, nes pats jautėsi prastai.

Anksčiau jau kelis kartus gydytojai su vėžiu kovojančio paciento neišleido į svarbius renginius. „Kai sergi, tampi priklausomas nuo kitų, ypač nuo daktarų. Jie leidžia arba neleidžia išeiti“, - pasakojo A. Adamkienė.

Ligoninėje V. Adamkus šiuo metu stiprinamas po chemoterapijos kurso. Pasak A. Adamkienės, jos vyro būklė neblogėja, jis nejaučia skausmų, bet tiesiog yra išsekęs. Tačiau kas dieną V. Adamkų lankanti sutuoktinė tikina, kad buvęs šalies vadovas nusiteikęs ryžtingai: „Jis neketina pasiduoti. Manau, kad įveiks ligą. Ir gydytojai kartoja, kad gydymas krypsta į gerąją pusę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (237)