A. Puidokui palikti postą dar 2014 metų pradžioje siūlė ir Andriaus Kupčinsko valdžia, tačiau tuomet A. Puidokas palikti kėdę atsisakė. Dabar jo pozicija pasikeitė.

„A. Puidokas man pradėjus eiti mero pareigas kurį laiką buvo atostogose, po to ilgai sirgo. Iš tiesų turi sveikatos problemų, o grįžęs į darbą kitą dieną parašė pareiškimą šalių susitarimu išeiti iš darbo“, - DELFI teigė V. Matijošaitis.

DELFI ne kartą rašė apie įtartinas istorijas, į kurias buvo įsipainiojęs A. Puidokas. Jo pavardė buvo minima, kai istorijoje apie nelegalius automobilių statymo leidimus išduotus „Autrolio“ vardu, neskaidrią automobilių statymo tvarką Žemaičių gatvės aikštelėje.

Šiuo metu Kauno apygardos teisme tebevyksta teismo procesas, kuriame vienas iš kaltinamųjų – A. Puidokas. Dabar jau buvęs ASA vadovas teisiamas kartu su buvusiu Kauno vicemeru Kęstučiu Kriščiūnu. A. Puidokas kaltinimas iš ASA lėšų apmokėjęs K. Kriščiūno automobilio remontą.

ASA vadovo kėdėje A. Puidoką keičia Justas Limanauskas.

„ASA komapanijoje pajamos kaip ir didelės, bet nelabai teisingai buvo valdomos išlaidos ir ji paskutinius metus dirbo nuostolingai. Į šią įstaigą ateina jaunas vadovas, jauna komanda ir laukiame pokyčių“, - teigė V. Matijošaitis.