Jo duomenimis, meras tą dieną pirmininkavo neeiliniam posėdžiui.

Nuo trečiadienio netyla "Šiaulių krašto" redakcijos telefonas, siunčiami elektroniniai laiškai. Visuose juose vienas klausimas - ar teisėsaugos už grotų mėnesiui pasodintas Radviliškio rajono meras Antanas Čepononis jau laisvėje, jei galėjo pirmininkauti paskutiniam 2011 metų neeiliniam rajono Tarybos posėdžiui?

"Šiaulių kraštui" apie tai paklausus vicemerą Kazimierą Augulį, kuris, beje, pasirašė šį protokolą, mero pavaduotojas atsakė:

"Mero tikrai nebuvo posėdyje. Tai - sekretorės klaida. Aš, pasirašydamas protokolą, net nepasižiūrėjau, kas ten parašyta apie pirmininkaujantį. Gavome ir mes žmonių signalų, ir tuoj pat klaidą ištaisėme."

Tuo metu Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Šiaulių valdybos pareigūnai tęsia tyrimą galimos korupcijos byloje dėl Radviliškio kultūros centro pastato, būsimo Latvių kultūros centro, rekonstrukcijos. Trečiadienio vakarą sulaikyti dar du įtariamieji: Radviliškio kultūros centro direktorius 35-erių Romualdas Juzukonis ir vienas bendrovės "Leo statyba" buvusių vadovų.

Vakar vakare, R. Juzukoniui pareiškus įtarimus, jis išleistas į namus. "Šiaulių krašto" žiniomis, R. Juzukonis buvo sulaikytas savo darbo vietoje Radviliškio kultūros centre.

Ketvirtadienio naktį jis praleido Šiaulių policijos areštinėje.

STT pareigūnai R. Juzukoniui pareiškė įtarimus dėl piktnaudžiavimo tarnyba siekiant asmeninės naudos, sukčiavimo ir dokumentų klastojimo.