Tačiau ir čia nederėtų perlenkti lazdos. Beje, svarstantiems ar verta laukan kišti nosį, derėtų susimąstyti, nes ateinančią savaitę į šalį plūstelės gaiva ir lietus. 


Šeštadienį
numatoma eilinė karšta ir saulėta diena. Pūs pietvakarių krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį termometrai fiksuos 16 laipsnių. Auštant oras šils iki 23, įdienojus iki 30 laipsnių. Pajūryje, visos paros metu, bus giedra. Naktį ir ryte temperatūra svyruos nuo 18 iki 22 laipsnių. Dieną kaitins saulė, bus 24 laipsniai karščio. 

Sekmadienį taip pat bus pragariškai karšta, tačiau įdienojus daugelyje rajonų pasirodys nedideli debesys. Kritulių nenumatoma. Pasisuks gaivesnis šiaurės vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, numatoma 20–24 laipsnių temperatūra. Vyraus giedras dangus. Dieną pavėsiu pasirūpins pro šalį plaukiantys debesys. Numatomas 30 laipsnių karštis. Pajūryje, nakties ir ryto metu, bus apie 19–21 laipsnį šilumos. Dieną danguje karaliaus saulė, temperatūra kils iki 26 laipsnių. 

Pirmadienį šalyje ir toliau vyraus 30 laipsnių karštis, tačiau antroje dienos pusėje daug kur apniuks dangus, galimas lietus ir smarkus vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, nakties ir ryto metu, bus giedra. Temperatūra svyruos tarp 19–24 laipsnių. Dieną saulę paslėps debesys, temperatūra kils iki 30 laipsnių. Vakarop sustiprės vėjas, galimas lietus. Pajūryje, naktį ir ryte, bus apie 20–22 laipsnius. Įdienojus pradės lynoti, temperatūra sieks 26 laipsnius šilumos. 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , nors ateinančios savaitės viduryje termometrų stulpeliai ir smuktels žemyn, tačiau bus šilta. Daugelyje rajonų palis. Nuo ketvirtadienio šalyje įsivyraus vėsesni ir drėgnesni orai.