Vilniaus miesto vyriausiasis policijos komisariatas Administracinių teisės pažeidimų protokolus jau išsiuntė Vilniaus 1-osios apylinkės teismui. Mitingo metu buvo nesilaikyta nustatyto atstumo iki Seimo pastato, mitingo dalyviai sudegino premjero Rolando Pakso stilizuotą atvaizdą ir iškeikė "Lietuvos telekomo" vadovą Tapio Paarmą.

R.Pakso atvaizdo deginimu, pasak E.Kriščiūno, mitinguotojai išreiškė savo požiūrį į šį politiką: "Anksčiau pleškėjo konservatorių premjero Gedimino Vagnoriaus, jo vadovaujamos Vyriausybės narių Rimanto Pleikio, Laimos Andrikienės, generalinio prokuroro Kazio Pėdnyčios atvaizdai. Ir nieko neatsitiko, išskyrus tai, jog visi šie politikai ir pareigūnai žlugo. R.Pakso laukia toks pats likimas".

Ketinimus nubausti mitingo organizatorius E.Kriščiūnas pavadino politiniu užsakymu, kurį inicijuoja premjero R.Pakso aplinka. Pasak E.Kriščiūno, policijos bei valdžios ketinimai sudrausminti mitinguotojus gali išprovokuoti dar didesnę protestų bangą: "Valdžia tikisi įbauginti žmones, bet gali įvykti priešingai".

Seimo narys Julius Veselka taip pat dalyvavo šiame mitinge. Vakar parlamentaras tvirtino, kad valdžia provokuoja neramumus: "Nešališki teismai turėtų bausti ne mitingo organizatorius, bet valdžią, kuri priima tokius įstatymus, dėl kurių žmonėms belieka išeiti į gatves".

Parlamentaras teigė, kad jeigu valstybė persekios protestų dalyvius, pastarieji gali pasitraukti į pogrindį: "Tuomet galima tikėtis ir teroro aktų". Mitinge dalyvavęs dar vienas Seimo narys jaunalietuvis Stanislovas Buškevičius "Lietuvos rytui" teigė, kad organizatoriai negali atsakyti už tai, kas įvyko po mitingo: "Tai pačių žmonių reikalas".