Po ilgų diskusijų už N. Venckienės imuniteto atėmimą balsavo 80 Seimo narių. Parlamentarės neliečiamybės panaikinimui būtų užtekę ir 71 balso.

Paskelbus balsavimo rezultatus, Seimo balkone susirinkę N. Venckienės šalininkai pradėjo skamduoti „Gėda!“, „Budeliai!“, „Seimą lauk!“.

Emocijų labiausiai netramdė palangiškė Neringa Jakelaitienė, kurią teismas yra pripažinęs kalta dėl buvusio mylimojo apypylimo benzinu ir padegimu.

„Drąsos kelio“ frakcijos seniūnės rėmėjai šaukė, netramdė ašarų ir kitaip liejo emocijas. Seimo nariai, aidint visam šiam triukšmui, paliko posėdžių salę, mat po balsavimo dėl N. Venckienės prasidėjo pertrauka prieš vakarinį posėdį.

N. Venckienės pusėn stojo jos pačios bendražygiai, Lenkų rinkimų akcija ir Darbo partija. Tiesa, čia atsirado ir atskalūnas – Artūras Paulauskas balsavo už buvusios teisėjos imuniteto atėmimą. Socdemai ir liberalai vieningai balsavo už, dauguma konservatorių – taip pat. N. Venckienės neliečiamybės panaikinimui nepritarė Rytas Kupčinskas, Naglis Puteikis ir Paulius Saudargas. „Tvarkiečiai“ posėdyje dalyvavo negausiai. Vienintelis Andrius Mazuronis balsavo už, o Kęstutis Bartkevičius, Algimantas Dumbrava ir Ona Valiukevičiūtė siūlymo naikinti imunitetą nepalaikė ir balsavo susilaikydami.