Pirmadienį vyraus permainingas debesuotumas, pūs šiaurės vakarų vėjas. Kritulių tikimybė nedidelė. Vilniaus ir Kauno apylinkėse debesys tai susibėgs, tai vėl skirstysis. Vilniuje naktį bus apie 9–11, ryte apie 15 laipsnių šilumos. Įdienojus oras šils iki 20 laipsnių. Kaune nakties ir ryto metu temperatūra svyruos tarp 13–16 laipsnių. Dieną termometrai rodys 20–21 laipsnį šilumos.

Šiauliuose pirma pusė bus apniukusi, vyraus 11–13 laipsnių šiluma. Dienos metu oras šils iki 20 laipsnių. Pajūryje dangus bus giedras. Naktį ir ryte temperatūra sieks 11–14, dieną 16 laipsnių šilumos.

Antradienį suksis gūsingas vakarų, pietvakarių vėjas. Orai dar bus sausi ir saulėti. Vilniuje ir Kaune debesuotumas bus menkas. Nakties metu vyraus 8–12, dieną 20 laipsnių šiluma. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus giedra. Termometrai fiksuos 8–11 laipsnių. Įdienojus dangumi praplauks debesys, galimas trumpas lietus, oras šils iki 19–20 laipsnių. Pajūryje protarpiais danguje pasirodys pavieniai debesys. Nakties ir ryto valandomis bus apie 10–12, įdienojus apie 14 laipsnių šilumos.

Trečiadienį debesų jau bus daugiau, daug kur nušniokš lietus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, debesuotumas dar bus mažas, vyraus 9–12 laipsnių šiluma. Dienos metu dangus niauksis, pradės lyti. Oras šils iki 19–20 laipsnių.

Šiauliuose, naktį ir ryte, debesys bus reti. Termometrai rodys 10–13 laipsnių. Dieną numatomas nedidelis lietus, bus apie 18–19 laipsnių šilumos. Pajūryje taip pat dienai bėgant debesų vis daugės, o krituliai numatomi po pietų. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 11–13, įdienojus 15 laipsnių.

Ketvirtadienį dangus bus niūrus, lis. Vilniuje ir Kaune dažnai lynos. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 11–14, dieną 18 laipsnių. Šiauliuose peizažas taip pat bus debesuotas ir lietingas. Pirmoje paros pusėje vyraus 10–13, dieną 16–17 laipsnių šiluma. Pajūryje gausesnis lietus numatomas naktį ir ryte. Tuo metu bus apie 10–12 laipsnių šilumos. Dieną oras šils iki 13–14 laipsnių, debesys bus retesni.
Penktadienį temperatūra smuks dar žemiau, gausiau palis. Numatomas gūsingas šiaurės vėjas.

Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangų gaubs lietaus debesys. Naktį ir ryte bus apie 10–12, dieną apie 13–15 laipsnių. Šiauliuose debesys vis taškysis lietumi. Nakties ir ryto valandomis temperatūra sieks 9–11, įdienojus 15 laipsnių. Pajūryje smarkus vėjas debesis išskirstys, tad dangus bus giedras. Nedidelis lietus galimas tik naktį, kuomet bus apie 10 laipsnių šilumos. Dienos metu oras šils iki 13 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį dangus jau bus saulėtesnis, vėl sugrįš didesnė šiluma.