Pirmadienį vėjas dangumi gins debesis, kritulių nenumatoma. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, vyraus giedras dangus.

Temperatūra sieks 10–14 laipsnių. Įdienojus numatomas debesuotumas, oras šils iki 19 laipsnių. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus giedra. Termometrai fiksuos 10–14 laipsnių šilumos. Dieną dangus trumpam apniuks, temperatūra sieks 18 laipsnių. Pajūryje naktį bus apie 12, ryte ir dieną apie 14 laipsnių šilumos.

Antradienį pasisuks šiaurės vėjas, bus vienu kitu laipsniu vėsiau. Vietomis danguje sukiosis debesys. Vilniuje ir Kaune protarpiais pasirodys debesys, tačiau kritulių nenumatoma. Naktį ir ryte temperatūra sieks 10–14, dieną 18 laipsnių šilumos. Šiauliuose, naktį ir ryte, dangus bus skaidrus. Temperatūra svyruos tarp 8–12 laipsnių. Dienos metu atplauks debesys, bus apie 17 laipsnių šilumos. Pajūryje vyraus giedras dangus. Pirmoje paros pusėje numatoma 9–13 laipsnių temperatūra ir nedidelis debesuotumas. Įdienojus oras sušils iki 13 laipsnių.

Trečiadienį be žymesnių pokyčių. Pūs silpnas šiaurys. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, bus apie 9–13 laipsnių šilumos. Vilniuje galimas debesuotumas. Įdienojus oras sušils iki 18 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, dangus bus skaidrus. Vyraus 8–12 laipsnių temperatūra. Dieną dangumi plauks nedideli debesys, termometrai fiksuos 17 laipsnių šilumos. Pajūryje, naktį ir ryte, bus apie 9–13, įdienojus apie 16 laipsnių šilumos. Visą parą numatomas giedras dangus.

Nuo ketvirtadienio oras ir vėl sparčiai šils. Pasisuks vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, visa para numatoma giedra. Naktį bus apie 8, auštant apie 15 laipsnių šilumos. Dieną saulės spinduliai orą sušildys iki 20 laipsnių. Šiauliuose naktį vyraus 7 laipsnių temperatūra, o ryte bus apie 14 laipsnių šilumos. Diena bus saulėta, temperatūra kils iki 19 laipsnių. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, termometrai fiksuos 10–14 laipsnių šilumos. Įdienojus bus apie 17 laipsnių.

Penktadienį termometrai perkops 20 laipsnių ribą, tačiau šiaurinėje šalies dalyje bus kiek gaiviau. Vyraus nepastovios krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune, visa para bus giedra ir sausa. Nakties ir ryto metu numatoma 10–17, įdienojus 24 laipsnių temperatūra. Šiauliuose taip pat bus galima mėgautis dangaus žydryne. Tamsiuoju paros metu temperatūra sieks 10–15, dieną 22 laipsnius šilumos. Pajūryje, naktį ir ryte, vyraus 12–15 laipsnių temperatūra. Įdienojus oras sušils iki 18 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį oras įkais dar labiau. Po karščių galima perkūnija ir lietus.