Antradienį drėgniau bus antroje dienos pusėje. Daug kur debesys drėbs šlapią sniegą, pūs smarkus pietų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoji paros pusė bus apniukusi. Termometrai fiksuos 0–1 laipsnį šilumos. Įdienojus pasipils krituliai, bus apie 2–3 laipsnius šilumos. Šiauliuose naktis bus žvaigždėta, o rytas apniukęs. Numatomas –2–0 laipsnių šaltukas. Dienos metu vyraus gausus debesuotumas, lis. oras šils vos iki 2 laipsnių. Pajūryje, nakties ir ryto metu, temperatūra svyruos tarp 0–2 laipsnių. Dieną pakils vėjas, pradės lyti. Termometrų stulpeliai kils iki 5, o vakarėjant net iki 10 laipsnių.

Trečiadienis bus šiltesnis, tačiau apniukęs ir vėjuotas. Vilniuje ir Kaune debesys laistysis lietumi. Temperatūra svyruos tarp 3–5 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, dangumi keliaus nedideli debesys. Temperatūra sieks 1–3 laipsnius šilumos. Įdienojus debesuotumas išaugs, numatomas negausus lietus. Oras šils iki 5 laipsnių. Pajūryje pūs gūsingas vėjas. Nakties ir ryto valandomis iš praplaukiančių debesų lynos, bus apie 7–8 laipsnius šilumos. Dienos metu vyraus gausus debesuotumas, lis. Temperatūra laipsniu kitu bus mažesnė.

Ketvirtadienį vyraus vėsesnis oras, numatoma šlapdriba. Pasisuks vėsus šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, iš debesų kris ne tik lietaus lašai, bet ir sniegas. Naktį ir ryte bus apie 1–3, dieną apie 4 laipsnius šilumos. Šiauliuose temperatūra sieks 2 laipsnius šilumos, numatomi mišrūs krituliai. Vakarėjant dangus giedrinsis, bus šalčiau. Pajūryje termometrai fiksuos 3–5 laipsnius šilumos. Vyraus nepastovus debesuotumas, protarpiais trumpai palis.

Penktadienio naktį šaltukas sustiprės, vyraus giedras dangus. Antroje dienos pusėje daug kur numatomi krituliai. Pūs vakarų, pietvakarių vėjas. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, temperatūra nukris iki –4–1 laipsnio. Įdienojus debesys sparčiai augs, bus apie 3 laipsnius šilumos. Vakarėjant lietus maišysis su sniegu. Šiauliuose, naktį ir ryte, gnybs –4–2 laipsnių šaltukas. Dienos metu švies saulė, kurią greitai paslėps debesys. Temperatūra sieks 1–3 laipsnius šilumos. Pajūryje numatomas nedidelis lietus. Naktį ir ryte bus apie 2–3, įdienojus apie 4–5 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , šeštadienį vietomis galimi pragiedruliai, oras bus sausesnis, bet vėsesnis. Sekmadienį temperatūra kils aukščiau, tačiau bus šlapia.