„Tikrai aš tuo nepatikėjau, nors E. Masiulis, kaip jūs ir sakote, pateikė savo versiją viešojoje erdvėje. Kaip Ministras Pirmininkas noriu pasakyti, kad vyksta ikiteisminis tyrimas, ir aš tikrai negaliu komentuoti jo veiksmų ir pasakymų“, – sakė A. Butkevičius interviu „Žinių radijui“.

Tačiau Premjeras šioje situacijoje pasigedo griežtesnių politikų vertinimų.

„Čia būtų galima irgi labai gerai palyginti kai kurių politikų tam tikrų žmonių vertinimą viešojoje erdvėje arba jų reakciją į tam tikrus politikus, kurie yra susikompromitavę. Pavyzdžiui, aš irgi galėčiau jums užduoti klausimą, kodėl po kyšio paėmimo tris paras iš kai kurių vadovų nebuvo jokių pareiškimų, jokios nuomonės išsakymo, kodėl nėra pasisakymų po jo televizijoje išsakytų minčių? Kalbama apie teisinę demokratinę valstybę“, – abejones kėlė A. Butkevičius.

Teisėsauga E. Masiulį įtaria kyšio ėmimu, prekyba poveikiu ir neteisėtu praturtėjimu, pats įtariamasis šiuos kaltinimus neigia. Anot E. Masiulio, jis iš „MG Baltic“ viceprezidento R. Kurlianskio skolinosi 90 tūkst. eurų nekilnojamajam turtui pirkti.