Panevėžio miesto savivaldybė skelbia, kad šiemet eglutę miestui padovanojo panevėžiečiai Valentinas ir Bronislava Gaidelioniai.

„Eglė bus dekoruojama dviejų spalvų girliandomis, dar niekur nenaudoto dizaino puošmenomis su integruotais tūriniais bumbulais ir dinaminiais efektais. Blyksinčios girliandos keisis keliskart per valandą ir nušvis mirgančio sniego/žvaigždžių efektu“, – rašoma savivaldybės tinklalapyje.

Visu gražumu žaliaskarė turėtų sužibti gruodžio 4 d. vakarą. Pranešama, kad 18 val. vyks eglutės įžiebimo šventė.

Tą vakarą mieste taip pat vyks renginys, kurio metu pasirodys šokių ir dainų ansambliai. Šventę vainikuos fejerverkai.

Pasak šventinio vakaro organizatorių, šiemet šis projektas išsiskirs tuo, kad ypač daug dėmesio bus skiriama bendruomeniškumui skatinti.

Savo ruožtu Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyresnysis dizaino specialistas Romualdas Lukša yra prasitaręs, kad šiemet kitokia bus ir viso miesto puošyba.

Be Laivės aikštės, šventinėmis dekoracijomis pasipuoš visos aplinkinių gatvių atkarpos: J. Basanavičiaus, Elektros, Vasario 16-osios, Vilniaus. Nušvis Smėlynės g. tiltas.

2015 m. Panevėžio eglė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)