Šeštadienio naktį bei ryto valandomis daug kur numatomas trumpalaikis lietus, gausiau palis vakarinėje ir pietų Lietuvoje. Vilniuje ir Kaune naktis bus apniukusi, vietomis iškris negausus lietus. Temperatūra tuo metu svyruos apie 14–16 laipsnių šilumos. Antroje dienos pusėje debesų jau bus mažiau, oras šils iki 19–23 laipsnių.

Šiauliuose nakties metu dangus tai pat bus niūrus ir lietingas, termometrai fiksuos 14 laipsnių šilumos. Dienos metu debesys kiek praretės, tačiau vietomis dar gali trumpai palyti. Įdienojus termometrai rodys 22–22 laipsnius šilumos. Pajūryje didžiąją paros dalį dangų dengs debesys, iš kurių kartas nuo karto prapliups lietus. Naktį bus apie 14–16, dieną – apie 20 laipsnių šilumos.

Sekmadienį orų situacija taisysis, bus debesuota su pragiedruliais, kritulių nenumatoma. Pūs švelnus vakarinių krypčių vėjas. Naktį Vilniaus ir Kauno apylinkėse bus giedra, pavieniai debesys pasirodys tik vėlesnėmis ryto valandomis. Tuo metu temperatūra svyruos tarp 13–17 laipsnių šilumos. Dieną vyraus nepastovus debesuotumas, saulė orą įšildys iki 24 laipsnių šilumos.

Šiauliuose pirmoje paros pusėje vyraus giedri orai, bus apie 11–18 laipsnių šilumos. Puikūs orai išsilaikys ir dieną, vyraus 23–24 laipsnių šiluma. Pajūryje visą sekmadienį bus giedra. Naktį ir ryto valandomis bus apie 14, įdienojus apie 18 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančią savaitę pūs neramus vakarinių krypčių vėjas, lepins didesnė šiluma nei savaitgalį: dienomis oras šils iki 22–25 laipsnių. Tačiau lietus mūsų nepamirš – protarpiais sulauksime ir jo.