Dangus bus giedras, vietomis gali pasirodyti menki debesėliai, tačiau iš jų bus menka nauda: lietaus neatneš, o ir pavėsiu nepasirūpins.

Trečiadienį termometrų stulpeliai sieks 30 laipsnių karštį, pūs švelnus pietryčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos nuo 19 iki 23 laipsnių. Įdienojus saulė orą įkaitins iki 30 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, termometrai fiksuos 17–21 laipsnį. Dienos metu bus saulėta, temperatūra kils iki 23 laipsnių. Pajūris taip pat mėgausis puikiais orais. Naktį čia bus apie 20, ryte apie 22 laipsnius šilumos. Diena numatoma giedra, vyraus 27 laipsnių temperatūra.

Ketvirtadienį vietomis karštis persiris ir per 30 laipsnių ribą. Didesnių pokyčių nenumatoma. Vilniuje ir Kaune, visą parą bus giedra. Naktį ir ryte temperatūra sieks 21–23, įdienojus 30–31 laipsnį. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos tarp 20–22 laipsnių. Dieną saulė orą sušildys iki 29 laipsnių. Pajūryje padvelks gaivesnis vėjas. Nakties ir ryto metu bus apie 19–21, įdienojus apie 23 laipsnius šilumos.

Penktadienį pūs silpnas vakarų vėjas. Termometrai pora laipsnių smuktels žemyn, bet greičiausiai to net nepajusime. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, vyraus vaiskus dangus. Nakties ir ryto metu numatoma 22–24 laipsnių temperatūra. Įdienojus kepins 31 laipsnio karštis. Šiauliuose, pirmoji paros pusė bus giedra. Vyraus 20–22 laipsnių temperatūra. Numatoma saulėta diena, bus apie 27 laipsnius šilumos. Pajūryje, naktį ir ryte, galimas nedidelis debesuotumas. Termometrai fiksuos 17–18 laipsnių temperatūrą. Dieną nušvis saulė, oras šils iki 23 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį pasiseks ne tik tiems, kurie atostogauja, bet ir visiems dirbantiems, kurie galės į valias mėgautis šios tropinės vasaros malonumais.