Ketvirtadienis bus gana saulėtas, pūs šiaurės vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, galimas nedidelis debesuotumas, temperatūra svyruos tarp 10–11 laipsnių. Dieną saulės spinduliai orą sušildys iki 17–18 laipsnių. Šiauliuose, nakties ir ryto dangus bus skaidrus. Naktį vyraus 6, auštant 12 laipsnių temperatūra. Pajūryje debesys nepasirodys, tad visą parą vyraus giedras dangus. Nakties metu bus apie 7, ryte ir dieną apie 12–13 laipsnių šilumos. 

Penktadienį bus dar šilčiau. Vietomis sukinėsis debesys, tačiau kritulių nenumatoma. Pasisuks vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune, naktis bus apniukusi, bet ryte debesys prasisklaidys. Temperatūra sieks 9–15 laipsnių šilumos. Įdienojus dangus ir vėl apniuks, vyraus 18–19 laipsnių temperatūra. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus giedra. Temperatūra svyruos nuo 7 iki 13 laipsnių. Dienos metu galimas nedidelis debesuotumas ir šlakelis lietaus. Oras šils iki 16 laipsnių. Pajūryje, naktį ir ryte, bus apie 10–12, dieną apie 14 laipsnių šilumos. Visą parą vyraus giedras dangus. 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , šeštadienį pakils pietų vėjas, temperatūra sieks 20 laipsnių. Tačiau jau vakarėjant debesys nesusilaikys ir pasipils lietus.

Sekmadienį daug kur numatomi krituliai, oras bus gaivesnis.