Penktadienio naktį spustelės šaltukas, dienos metu vyraus nepastovus debesuotumas, pūs šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse pirmoji paros pusė bus giedra. Naktį termometrai fiksuos 3 laipsnius šilumos, o ankstų rytą –1–0 laipsnių šaltuką. Įdienojus danguje sukinėsis debesys, galimas trumpas lietus. Oras šils iki 10 laipsnių. Šiauliuose naktį bus apie 2 laipsnius šilumos, o ryte –2 laipsniai šalčio. Dienos metu dangus apniuks, temperatūra kils iki 9 laipsnių. Pajūryje bus giedra. Nakties ir ryto valandomis termometrai fiksuos 3, dieną 7 laipsnius šilumos.

Šeštadienį sustiprės šiaurės vakarų vėjas, daugelyje šalies rajonų numatomas nedidelis debesuotumas, kritulių tikimybė menka. Vilniuje ir Kaune dangumi plauks nedideli debesys. Nakties ir ryto metu bus apie 2–3, dieną apie 9–10 laipsnių šilumos. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus giedra. Temperatūra svyruos tarp 1–3 laipsnių šilumos. Dienos metu debesų daugės, oras sušils iki 9 laipsnių. Pajūryje vyraus permainingas debesuotumas. Naktį ir ryte bus apie 2–3, įdienojus apie 8 laipsnius šilumos.

Sekmadienį pasisuks gūsingas pietvakarių, vakarų vėjas. Dangų gaubs debesys, protarpiais negausiai lis. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangus bus niūrus, retkarčiais truputį lynos. Naktį ir ryte termometrai rodys 4–6, dieną 11 laipsnių šilumos. Šiauliuose dangus taip pat bus apniukęs. Pirmoje paros pusėje vyraus 5 laipsnių šiluma. Dienos metu oras šils iki 10–11 laipsnių. Pajūryje tarp debesų ir saulė pasirodys, bus vėjuota. Temperatūra svyruos apie 6–7 laipsnius.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienį gūsingas pietvakarių vėjas debesis nuneš tolyn, tad diena bus saulėta ir šilta. Termometrų stulpeliai dieną šoktels iki 16 laipsnių. Deja, bet nuo antradienio ir vėl sugrįš gaivesni orai, dar smarkiau pūs vakarinių krypčių vėjas. Danguje dažniau pasirodys ir lietaus debesys.