Pirmadienį pūs nepastovios krypties vėjas, dangumi praplauks vienas kitas debesys. Kaune dienos metu galimi negausūs krituliai, oras sušils iki 4 laipsnių. Vilniuje bus apie 3 laipsnius šilumos, purkš nedidelis lietus. Šiauliuose skėtis pravers ne tik nuo lietaus, bet ir nuo galimo sniego, kuris iškris vakare. Dieną vyraus 2 laipsnių temperatūra. Pajūryje galimi negausūs krituliai, bus apie 2 laipsnius šilumos.

Antradienis numatomas sausas, pūs silpnas rytų vėjas. Kaune, nakties ir ryto metu, vyraus nedidelis debesuotumas, atvės iki -6 -5 laipsnių. Įdienojus apsiniauks dar labiau, bus 4 laipsniai šilumos. Vilniuje, naktį ir ryte, termometrai fiksuos -5 laipsnius šalčio, dangus bus giedras. Dieną temperatūra sieks 2 laipsnius šilumos, saulė slėpsis už negausių debesų. Šiauliuose iki -7 -4 laipsnių atvės nakties ir ryto metu. Apie 4 laipsnius šilumos numatoma įdienojus. Pajūryje giedras dangus bus tik naktį ir ryte. Tuo metu vyraus -1–0 laipsnių temperatūra. Dieną dangų aptrauks debesys, oras sušils iki 2 laipsnių.

Trečiadienį vietomis ne tik palis, bet ir negausiai pasnigs, debesuotumas išliks. Pūs rytų, pietryčių vėjas. Kaune naktį gnybs -4 laipsnių šaltukas. Auštant oras sušils iki 2, įdienojus iki 5 laipsnių. Vilniuje naktį atšals iki -4 laipsnių, ryte bus apie -1 laipsnį šalčio, negausiai snigs. Dieną pradės lyti, bus apie 2 laipsnius šilumos. Šiauliuose naktį šals iki -6, auštant šaltukas atlėgs iki -2 laipsnių. Dienos metu numatomas nedidelis debesuotumas, oras sušils iki 5 laipsnių. Pajūryje apie -1–0 laipsnių bus naktį ir ryte, apie 5 laipsnius šilumos dieną.

Ketvirtadienį šalį pasieks šiltesnių orų banga. Danguje debesys neskubės skirstytis, šiek tiek palynos. Pradės pūsti šiltesnis pietų vėjas. Kaune apie 1–3 laipsnius šilumos numatoma nakties ir ryto metu. Įdienojus termometrų stulpeliai pasieks 10 laipsnių ribą. Vilniuje naktį vyraus nulinė temperatūra, auštant bus apie 2, dieną apie 5 laipsnius šilumos. Šiauliuose didesnis debesuotumas bus naktį ir ryte, tuo metu oras sušils iki 1–2 laipsnių. Dienos metu bus debesuota su pragiedruliais, temperatūra sieks 7 laipsnius šilumos, protarpiais palis. Pajūryje temperatūra svyruos tarp 2–5 laipsnių, bus gausiai debesuota. 

Penktadienį orai dar labiau sušils. Pasisuks pietryčių vėjas. Kaune, naktį ir ryte, bus 4–7 laipsniai šilumos. Dienos metu krapnos lietus, vyraus 11 laipsnių temperatūra. Vilniuje, naktį ir ryte, temperatūra svyruos tarp 0–4 laipsnių. Dieną dangus išliks apniukęs, oras sušils iki 8 laipsnių. Šiauliuose taip pat vyraus debesys. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 2–5 laipsnius. Įdienojus pradės lynoti, bus 9 laipsniai šilumos. Pajūryje apie 5 laipsnius šilumos bus nakties ir ryto metu, apie 9 laipsnius dieną. Kritulių nenumatoma, dangumi plauks debesys. 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį kritulių daugės, šiluma išliks.