Trečiadienį, vienintelis balandžio pirmosios pokštas bus tas, jog lietus gali užklupti ne laiku ir ne vietoje, o jūs, lyg tyčia, būsite be skėčio. Vilniuje ir Kaune įdienojus varvės dangus, bus apie 4–7 laipsnius šilumos. Šiauliuose vyraus 3 laipsnių temperatūra, teks bristi per balas. Pajūryje į nešamus skėčius kėsinsis smarkus vėjas. Oras šils iki 3 laipsnių.  

Ketvirtadienį, pirmoje paros pusėje, galima šlapdriba. Pūs gūsingas vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, visą parą debesys negailės kritulių. Naktį ir ryte bus apie 2–3, dieną apie 5 laipsnius šilumos. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, pasnigs. Vyraus 1 laipsnio temperatūra. Įdienojus krapnos lietus, bus apie 6 laipsnius šilumos. Pajūryje, tamsiuoju paros metu, kritulių bus nedaug. Temperatūra sieks 2–3 laipsnius šilumos. Dieną oras šils iki 4 laipsnių, palis smarkiau. 

Penktadienį, nakties ir ryto metu, lietus maišysis su sniegu. Pūs šiaurės vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje vyraus 2 laipsnių temperatūra. Numatoma šlapdriba. Įdienojus lis, bus apie 7 laipsnius šilumos. Šiauliuose, naktį ir ryte, taip pat pasirodys viena kita snaigė. Temperatūra sieks 1–2 laipsnius šilumos. Dienos metu negausiai lis, bus apie 6 laipsnius šilumos. Pajūryje krituliai bus menki. Pirmoje paros pusėje iškris vos vienas kitas lašas lietaus, vėliau kritulių nenumatoma. Naktį ir ryte temperatūra sieks 2–4, įdienojus 6 laipsnius šilumos. 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , šventinio savaitgalio dangus protarpiais išsigiedrins, tačiau tik trumpam. Naktimis vyraus nedidelis šaltukas, o dienomis protarpiais palis.